Allt inom fiske

Är du ute efter att lära dig mer om fiske? Då har du kommit rätt! Vi är riktiga friluftsentusiaster med många års erfarenhet av fiske. Hos oss kan du navigera dig till guider som är både för nybörjare men även mer erfarna fiskare.

Par som vandrar

Om oss på Utomhusguiden

Vi är ett gäng utomhusentusiaster som länge velat dela med oss av vår kunskap kring allt som har med vandring, camping, paddling att göra. Hoppas du hittar artiklarna du är ute efter och vill du komma i kontakt med oss så vänligen släng iväg ett mail!

“Vildmarken är inte en lyx, utan en nödvändighet för människans själ.” – Edward Abbey

Mest lästa guider inom fiske

Detta är våra tre mest lästa fiskeguider den här veckan. Se om något passar dig!

Fjällstation med Kebnekaise i bakgrunden

Bestiga Kebnekaise – Såhär går det till

Letar du efter den ultimata vandringsresan? Varför inte bestiga Sveriges högsta berg på över 2100 meter. I den här guiden tar vi dig genom alla stegen inför resan.

Personer som vandrar i svensk skog

Packlista för vandring

Att packa kan vara något vi människor avskyr mest. Speciellt inför något vi inte är lika vana att packa till. Läs mer om våra rekommendationer på vilka tillbehör du behöver nära du ska ha en så bra vandringsfärd som möjligt.

Naturreservat i Stockholm

Vandringsleder i Stockholm

Vill du komma bort från bruset men inte behöva åka allt för långt? Vi går genom fem otroliga tips i Stockholmsområdet dit man kan åka och få njuta av naturen.