Allt inom paddling

Är du erfaren eller kanske till och med nybörjare när det kommer till paddling? Oavsett så är denna sida för dig. Vi erbjuder en stor mängd guider kring allt som har med paddling att göra! Se om du hittar något som intresserar dig!

Par som vandrar

Om oss på Utomhusguiden

Vi är ett gäng utomhusentusiaster som länge velat dela med oss av vår kunskap kring allt som har med vandring, camping, paddling att göra. Hoppas du hittar artiklarna du är ute efter och vill du komma i kontakt med oss så vänligen släng iväg ett mail!

“Vildmarken är inte en lyx, utan en nödvändighet för människans själ.” – Edward Abbey

Mest lästa guider inom vandring

Detta är våra tre mest lästa vandringsguider den här veckan. Se om något passar dig!

Vad är egentligen den stora skillnaden när det kommer till att paddla kajak eller kanot? Vi bryter ner de olika fördelarna och nackdelar i en och samma guide.

Man som forsränner

Sverige med sina mäktiga älvar och strömmande åar, är en verklig skattkammare för äventyrssökare och naturälskare. Vi listar några favoriter när det kommer till forsränning i en och samma artikel!

Man på SUP-bräda

Stand Up Paddleboarding, eller SUP, en av de snabbast växande vattensporterna runt om i världen. Men vad är det egentligen som gör SUP så populärt och tillgängligt? I den här artikeln kommer vi att utforska allt du behöver veta!