Hyra Kajak i Stockholm

Kajakpaddlande mellan långholmen och hornstull

Att hyra en kajak i Stockholm är ett enastående sätt att utforska staden från en annan vinkel. Med sitt vattenrika landskap, som innefattar både Mälaren och Östersjön samt en omfattande skärgård, erbjuder Stockholm en mängd paddlingsmöjligheter som passar alla, från nybörjaren till den mer erfarne äventyraren.

Genom att paddla i Stockholm får du en unik inblick i stadens natursköna omgivningar, historiska monument och undangömda vattenleder. Många uthyrningsställen erbjuder både guidade turer och möjligheten att på egen hand utforska vattnen, vilket gör det enkelt att anpassa din paddlingsupplevelse efter dina egna önskemål och färdigheter.

Att glida fram längs vattnet i en kajak ger dig en lugn och miljövänlig metod att närma dig naturen samtidigt som du får motion och frisk luft. Oavsett om du söker en stillsam paddling genom stadens kanaler eller en mer äventyrlig utflykt till avlägsna delar av skärgården, kan kajakpaddling i Stockholm ge dig minnen för livet.

Nedan hittar du en karta som visar var du kan hyra kajaker i Stockholm och ger dig en överblick över de bästa startpunkterna för din paddlingsresa. Utforska de markerade områdena för att hitta den perfekta platsen för just din paddlingsupplevelse.

KAYAKOMAT - Sätrabadet

Boka en kajak nära Sätrabadet i Stockholm, precis intill Café Sjöstugan. Upptäck naturens skönhet genom att ge dig ut på en paddeltur på Mälaren. Kajakpaddling är en lugn och rofylld aktivitet som är perfekt för dig som är nyfiken på att prova på paddling tillsammans med vänner och familj.

Adress: Skärholmens gårdsväg 40, Skärholmen

Människor som står vid massa röda kajaker

KAYAKOMAT - Solviksbadet

Boka kajaker och SUP-brädor vid Solviksbadet för en härlig dag på Mälaren, omgiven av storslagna grönområden och stadsvyer. Paddling är en underbar aktivitet som förenar vänner och familj i gemenskap och skoj.

Adress: Solviksbadet, Bromma

Solviksbadets strand
Johan Bergman
Johan Bergman
En friluftsmänniska som trivs bäst utomhus. Bestigit flera berg runt om i Europa och vandrar gärna fina vandringsleder. Är även gift och har två pojkar. Oftast behöver jag inte göra någon extrem aktivitet utan ibland är det faktiskt trevligast att bara tälta med familjen!

Hur bra var denna guide?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Bli den första att rösta hur bra du tyckte guiden var!