Fotbollsgolf i Stockholm

Fotbollsgolf i Stockholm

Innehållsförteckning

Fotbollsgolf på Hellasgården

Hellasgården i Nacka är en idyllisk plats för fotbollsgolf, där en 18-hålsbana erbjuder både utmaning och avkoppling i en vacker naturlig miljö. Perfekt för familjer och vänner, med rimliga priser. Tillgängligheten är utmärkt, då du enkelt kan nå anläggningen med en direktbuss från Slussen. Det är ett idealiskt sätt att tillbringa en dag utomhus, kombinera sport och natur, och njuta av en unik och underhållande aktivitet i Stockholmsområdet.

Priser vuxen: 90 kr
Priser barn: 55 kr

Siggesta Gårds Fotbollsgolf

Siggesta Gård är en mångsidig destination belägen på Värmdö, som erbjuder en rad aktiviteter för alla åldrar. Hit kommer du med buss från Slussen eller som smidigast med bil. Besökare kan njuta av natursköna omgivningar och en rad aktiviteter som vandring, padel, äventyrsgolf och djurpark. Det finns också möjligheter för matupplevelser och boende på gården. En populär attraktion är deras fotbollsgolfbana, där besökare kan kombinera fotbollens spänning med golfens precision över en kreativt utformad bana, perfekt för familjer och grupper.

Priser vuxen: 110 kr
Priser barn: 80 kr

Jarlabanke Golfklubb

Jarlabanke Golfklubb i Täby erbjuder en engagerande 18-håls fotbollsgolfbana, som kombinerar fotbollens spänning med golfens precision. Denna bana är utformad för att vara både utmanande och rolig, passande för deltagare i alla åldrar och skicklighetsnivåer. Det är ett utmärkt ställe för familjeaktiviteter, företagsevent eller en avkopplande dag utomhus.

Priser vuxen: 200 kr
Priser barn: 100 kr
Specialerbjudande: Gratis för barn som spelar med betalande vuxen

Arlandastad Golfklubb

Arlandastad Golfklubb i Arlandastad, belägen nära Arlanda flygplats, är känt för sin utmanande fotbollsgolfbana som lockar både lokala och besökande spelare. Banan kombinerar fotboll och golf på ett kreativt och underhållande sätt, vilket gör den till en idealisk plats för sportentusiaster. Dessutom har klubben uppmärksammats för att vara värd för en internationell fotbollsgolftävling, där deltagare från olika länder tävlar om rankingpoäng och prissummor. Denna tävling visar på Arlandastads betydelse inom fotbollsgolf och ger spelare en möjlighet att tävla på internationell nivå.

Priser är tyvärr okänt. Kontakta golfklubben för att se säsongens priser.

Hur bra var denna guide?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster: 3

Bli den första att rösta hur bra du tyckte guiden var!