Allt inom vandring

Är du ute efter att hitta din nästa vandringsled? Eller möjligen din första? Här hittar du alla våra guider inom vandring. Vare sig det gäller vilken packning & utrustning du behöver till vart i landet man kan åka. 

Par som vandrar

Om oss på Utomhusguiden

Vi är ett gäng utomhusentusiaster som länge velat dela med oss av vår kunskap kring allt som har med vandring, camping, paddling att göra. Hoppas du hittar artiklarna du är ute efter och vill du komma i kontakt med oss så vänligen släng iväg ett mail!

“Vildmarken är inte en lyx, utan en nödvändighet för människans själ.” – Edward Abbey

Mest lästa guider inom vandring

Detta är våra tre mest lästa vandringsguider den här veckan. Se om något passar dig!

Fjällstation med Kebnekaise i bakgrunden

Bestiga Kebnekaise – Såhär går det till

Letar du efter den ultimata vandringsresan? Varför inte bestiga Sveriges högsta berg på över 2100 meter. I den här guiden tar vi dig genom alla stegen inför resan.

Personer som vandrar i svensk skog

Packlista för vandring

Att packa kan vara något vi människor avskyr mest. Speciellt inför något vi inte är lika vana att packa till. Läs mer om våra rekommendationer på vilka tillbehör du behöver nära du ska ha en så bra vandringsfärd som möjligt.

Naturreservat i Stockholm

Vandringsleder i Stockholm

Vill du komma bort från bruset men inte behöva åka allt för långt? Vi går genom fem otroliga tips i Stockholmsområdet dit man kan åka och få njuta av naturen.